Bilhuset Allerød

Tekniker

I vores ambitiøse værksted, Bilhuset Allerød, kan vi nu tilbyde en stilling som tekniker på vores mekaniske værksted.
 

Bliv en del af en topmoderne autoriseret servicepartner

Bilhuset Allerød er en familieejet virksomhed, med værdierne på rette sted og fødderne solidt placeret i mangeårige kunderelationer. Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen, ŠKODA og SEAT. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Derfor vil du blive en del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra indskrivningen eller dine kollegaer på pladeværkstedet, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Hvem er du?
Du er uddannet tekniker, gerne med erfaring inden for Semlergruppens mærker – Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, dog ikke et krav. Derudover er det en fordel hvis du har erfaring med oplæring af lærlinge og generelt synes det er vigtigt at sætte et præg på næste generation teknikere.

Vi forventer, at du:

  • Høj deltaljeorientering, med både kvalitet og kunde i fokus
  • Udadvendt, teamorienteret og har gode sociale kompetencer
  • Mødestabil, engageret og selvkørende
  • Flair for IT på brugerniveau
  • Har B-kørekort

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring, frokostordning, pension, massage i arbejdstiden og meget mere, som du kan høre nærmere om ved personlig henvendelse.

Om stillingen
Du kommer til at indgå i et team bestående af 6 mekanikere og lærlinge, som alle kender vigtigheden i at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Ansøgningen
Lyder det som noget for dig? Så send straks din ansøgning på mail til: thkjr@bilhuset-alleroed.dk
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende en ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores værkstedschef, Thomas Kjærgaard på telefon 20512661 eller sende en mail til: thkjr@bilhuset-alleroed.dk - Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfristen udløber når vi har fundet den rette