Bilhuset Allerød

Pladesmed/karosseritekniker

VI SØGER en karosseritekniker som vil indgå i vores gode team, som er klar til at arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være en del af et stærkt team, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor


Bliv en del af en topmoderne autoriseret servicepartner

Bilhuset Allerød er en familieejet virksomhed, med værdierne på rette sted og fødderne solidt placeret i mangeårige kunderelationer. Hos os er afstanden mellem leder og medarbejder lille, og din arbejdsdag inkluderer samarbejde med alle led i virksomheden.

Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen personbiler & erhvervsbiler, ŠKODA, SEAT og Cupra og vi er selvfølgelig også certificeret elbilspartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Du vil du blive en del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra indskrivningen, dine kollegaer på mekanisk værksted eller dine kollegaer på skadecenteret, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.Hvem er du?
Du er uddannet Karosseritekniker / Pladesmed, Du har interesse for biler og bilbranchen, og ønsker at udvikle dette yderligere.

Vi forventer, at du:

  • Er pligtopfyldende og mødestabil
  • Brænder for at levere den gode kundeoplevelse
  • Er en teamplayer
  • Er struktureret og et ordensmenneske
  • Har B kørekort
  • Kvalitetsbevidst
  • Dine kompetencer matcher vores forventninger
  • Har et godt humør

Om stillingen
Du kommer til at indgå i et team med 3 pladesmede hvor dine primære opgaver vil være reparation af biler i forbindelse med skadesreparationer, herunder adskillelse og samling af biler til maler. udbedring af buler mm.

Vi tilbyder sundhedssikring, frokostordning, og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder.

Ansøgningen

Lyder ovenstående interessant for dig eller er du nysgerrig, så kom gerne forbi og få en uforpligtende snak omkring det vi kan tilbyde, og evt. en rundvisning i forretningen og se hvordan din kommende arbejdsplads kan se ud.

Har du spørgsmål til stillingen eller vil sende din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores Værkstedschef, Ronny Munk på telefon 2051 2661 eller sende en mail til: romun@bilhuset-alleroed.dk - Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende en ansøgning