Bilhuset Allerød

Teknisk Rådgiver

Bilhuset Allerød søger lige nu en Teknisk rådgiver/Diagnose Tekniker til vores mekaniske værksted.

 

Så trives du med opgaver som mindre fejlfinding, til de helt store komplicerede fejlfindingsopgaver, er det måske lige noget for dig.

Bilhuset Allerød er et familieejet autoværksted, som er autoriseret servicepartner for Volkswagen Personbiler, Volkswagen Erhversbiler, Skoda & Seat.Vi beskæftiger 22 dedikeret medarbejdere, fordelt på to adresser på hhv. vores mekaniske værksted og skadecenter.

Som Teknisk Rådgiver hos Bilhuset Allerød er det dig der står for alt fejlfinding på vores kunders biler. Du er den vores andre teknikere går til, når de har spørgsmål, og den der taler med vores kunder, hvis de skulle have tekniske spørgsmål, eller spørgsmål til funktionerne i deres bil.

Vi sørger selvfølgelig for du løbende bliver uddannet, så du altid har den nyeste viden omkring vores modeller. Vi tilsikrer, at du altid har det fornødne diagnoseværktøj til de reparationer du måtte udføre.
Bilhuset Allerød følger med strømmen og er også Autoriseret E-værksted. Det vil derfor være en fordel hvis du er uddannet højvoltstekniker. Ellers er denne uddannelse også noget vi kan tilbyde. 

Lidt om dig:

Vi forventer, at du er: 

  • Høj detaljeorientering, med både kvalitet og kunde i fokus.
  • Udadvendt, teamorienteret og har gode sociale kompetencer.
  • Mødestabil, engageret og selvkørende.
  • Flair for IT.
  • Erfaring fra VW, Seat, Skoda, Audi som Diagnose Tekniker, Teknisk rådgiver eller Servicetekniker.


Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring, frokostordning, pension, massage i arbejdstiden og meget mere, som du kan høre nærmere om ved personlig henvendelse.

 

Ansøgningen: 

Lyder det som noget for dig? Så send straks en ansøgning til thkjr@bilhuset-alleroed.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende en ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores værkstedschef, Thomas Kjærgaard på tlf: 20512661 eller mail thkjr@bilhuset-alleroed.dk

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.