Bilhuset Allerød

Tekniker / Automontør

Du har nu den unikke mulighed for næsten, at skabe dine egne ansættelsesforhold til din kommende arbejdsplads her hos os Bilhuset Allerød

Hos Bilhuset Allerød, kan vi nu tilbyde dig en stilling som enten tekniker eller automontør på vores mekaniske værksted.

Bliv en del af en topmoderne autoriseret servicepartner
Bilhuset Allerød er en familieejet virksomhed, med værdierne på rette sted og fødderne solidt placeret i mangeårige kunderelationer. Hos os er afstanden mellem leder og medarbejder lille, og din arbejdsdag inkluderer samarbejde med alle led i virksomheden.

Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen personbiler & erhvervsbiler, ŠKODA og SEAT og vi er selvfølgelig også certificeret elbilspartner. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Du vil du blive en del af en arbejdsplads med fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø – uanset om du har brug for hjælp fra indskrivningen, dine kollegaer på mekanisk værksted eller dine kollegaer på skadecenteret, vil du blive mødt med åbne arme og en vished om, at vi alle arbejder mod samme mål.

Hos Bilhuset Allerød har vi bestået den årlige fabriksgodkendelse med 100% for andet år i træk, godkendt af arbejdstilsynet og har en af de højeste kundetilfredshed i landet, for dig som tekniker eller automontør hos os betyder det at du er sikret en arbejdsplads med styr på processer, arbejdsgang, kundetilgang og ikke mindst det gode arbejdsmiljø.

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Hvem er du?
Du er uddannet tekniker eller automontør, gerne med erfaring inden for Semlergruppens mærker – Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, dog ikke et krav. Vi skal nok får lært dig det du mangler og supplerer gerne med relevante kurser, på de områder du gerne vil styrke dig på.

Vi forventer, at du:

  • Høj deltaljeorientering, med både kvalitet og kunde i fokus
  • Teamorienteret og godt humør
  • Mødestabil, engageret og selvkørende
  • Flair for IT på brugerniveau
  • Har B-kørekort

 

Om stillingen
Vil du være med til at skabe dine egne vilkår for dit kommende arbejde? Vi er meget nysgerrige omkring dine tanker til din næste arbejdsplads og er meget fleksible. Stillingen hos os kan derfor godt være en 4 dages arbejdsuge, hvis det er mere attraktiv for dig – Vi glæder os til at høre hvad dine tanker er!

Du kommer til at indgå i et ungt team bestående af 5 mekanikere og lærlinge, som alle kender vigtigheden i at udføre et ordentligt stykke arbejde.

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn i forhold til de andre store bilhuse, og også de helt store af dem og lønnen inkluderer bla. pension, sundhedssikring, attraktiv frokostordning, massage i arbejdstiden og meget mere.

 

Ansøgningen
Lyder ovenstående interessant for dig eller er du nysgerrig, så kom gerne forbi og få en uforpligtende snak omkring det vi kan tilbyde, og evt. en rundvisning i forretningen og se hvordan din kommende arbejdsplads kan se ud.

Har du spørgsmål til stillingen eller vil sende din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores Værkstedschef, Ronny Munk på telefon 2051 2661 eller sende en mail til: romun@bilhuset-alleroed.dk - Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende en ansøgning